Hozzájárulok, hogy az INTERLOG Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
0 termék ()
Kosár & Fizetés »

A kosár üres.

Üdvözöljük! , vagy regisztráljon!

Kiemelt Clarins termékek (14)

Mind »

Clarins Rajongói Klub

Nagyon örülünk, hogy ellátogatott hozzánk, a Clarins márkát kedvelők oldalára.

A Clarins Rajongói Klubot azért hoztuk létre, hogy a Clarins márkát kedvelőknek legyen egy fóruma, ahol meg tudják osztani egymással tapasztalatukat, véleményüket. Szakértői ügyfélszolgálatunk segít eligazodni a valóban minden bőrápolási igényt kielégítő, számos Clarins termék között. Ha bármi kérdése lenne a megfelelő készítmény kiválasztásával, használatával kapcsolatban, bizalommal hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között.

Az oldalon való könnyebb eligazodás érdekében megosztanánk néhány gyakorlati információt Önnel: Ahhoz, hogy az egyes termékekhez kommentet tudjon fűzni, megossza a termékkel vagy a használatával kapcsolatos tapasztalatait, szüksége lesz egy már létező, saját facebook fiókra. Ha már rendelkezik ilyen fiókkal, akkor a következő lépés az, hogy belép a Clarins Rajongói Klubba. Ez nagyon egyszerűen történik, mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál oldalunkra és belép facebook fiókjába.

Ezek után már jogosulttá válik a klubtagoknak nyújtott számos exkluzív ajánlat igénybe vételére, a weboldalon található interaktív lehetőségek használatára. A Clarins termékek iránt érdeklődők feliratkozhatnak hírlevelünkre és olvashatnak rendszeresen megjelenő cikkeinkből. Ezen felül a klubtagság kedvezményes vásárlási lehetőséget is kínál.

Bővebben a Clarins Rajongói Klubról és a kedvezményekről »

Kapcsolat
powered by IMANI INTERNATIONAL Kft.