Hozzájárulok, hogy az INTERLOG Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
0 termék ()
Kosár & Fizetés »

A kosár üres.

Üdvözöljük! , vagy regisztráljon!

Clarins Rajongói Klub Kedvezmények

Nagyon örülünk, hogy ellátogatott hozzánk, a Clarins márkát kedvelők oldalára.

A Clarins Rajongói Klubot azért hoztuk létre, hogy a márkát kedvelőknek legyen egy fóruma, ahol meg tudják osztani egymással tapasztalatukat, véleményüket. Szakértői ügyfélszolgálatunk segít eligazodni a valóban minden bőrápolási igényt kielégítő, számos Clarins termék között. Ha bármi kérdése lenne a megfelelő készítmény kiválasztásával, használatával kapcsolatban, bizalommal hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között.

Az oldalon való könnyebb eligazodás érdekében megosztanánk néhány gyakorlati információt Önnel: Ahhoz, hogy az egyes termékekhez kommentet tudjon fűzni, megossza a termékkel vagy a használatával kapcsolatos tapasztalatait, szüksége lesz egy már létező, saját facebook fiókra. Ha már rendelkezik ilyen fiókkal, akkor a következő lépés az, hogy belép a Clarins Rajongói Klubba. Ez nagyon egyszerűen történik, mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál oldalunkra és belép facebook fiókjába.

Ezek után már jogosulttá válik a klubtagoknak nyújtott számos exkluzív ajánlat igénybe vételére, a weboldalon található interaktív lehetőségek használatára. A Clarins termékek iránt érdeklődők feliratkozhatnak hírlevelünkre és olvashatnak rendszeresen megjelenő cikkeinkből. Ezen felül a klubtagság kedvezményes vásárlási lehetőséget is kínál.

A regisztrációs adatlap kitöltésével különböző kedvezményszinteket érhet el:

1. szint: Ha megadja számunkra az alapadatait, a vásárlásai végösszegéből 15% kedvezményt nyújtunk.

2. szint: Ha a hírlevelünkre is feliratkozik, további 5% kedvezmény jár a vásárlásai végösszegéből.

3. szint: Ha a klubtagság lehetőségét megismerteti 3 ismerősével és őket meghívja a klubunkba, meghívásával további 5 % kedvezményt kaphat a saját számlája végösszegéből.

Tehát összesen 25% kedvezményt kaphat a fogyasztói árból. Ezt a lehetőséget igazán nem érdemes kihagyni…

Prémium plusz +

Amennyiben Ön regisztrált klubtagunk és fiókja eléri a 100.000 forintos vásárlási értéket, automatikusan Prémium klubtaggá válik, így még további 5% kedvezmény igénybevételére jogosult. A Prémium+ kedvezményt 100.000 forintonként 5000 forintos vásárlási utalvány formájában adjuk a klubtagjainknak. Az utalványt minden esetben a következő vásárlásától kezdve tudja majd felhasználni. A vásárlásaihoz egyszerre több vásárlási utalványt is felhasználhat, viszont az utalványok a kiállításuktól számított 1 naptári évig érvényesek.

A tagság nemcsak kedvezményes vásárlási lehetőséget kínál az érdeklődők számára. A klubtagok egymás véleménye alapján tudnak informálódni a termékekről, a tapasztalt hatásokról. Minden terméket tudnak "osztályozni", értékelni, meg tudják osztani a saját élményeiket a készítményekkel kapcsolatban. Reményeink szerint a felhasználói vélemények segítenek a termékek eredményesebb használatában, gyakorlati tudnivalókkal szolgálnak a mindennapos bőrápoláshoz. Ezért szeretnénk arra kérni, hogy mikor megosztja a tapasztalatait, véleményét, mindig tartsa szem előtt, hogy az adott információk befolyásolhatják és megkönnyíthetik a későbbiekben a többi klubtag döntését.

Az egyes menüpontokban terméktípusonkénti – arc- és testápolás, napozók és make up termékek – illetve célcsoportonkénti – férfi és női készítmények – bontásban is megtalálja a termékeket. Ha a készítményekkel kapcsolatban kifejezetten részletes információra van szüksége, a Clarins termékek összetevőiről, hatásairól rengeteg plusz információt kaphat a Termékösszetevő oldalunkon. Ha egy közismert, mások által is kedvelt termékünket keresi, látogassa meg a Bestseller menüpontunkat is.

Kellemes időtöltés kívánunk oldalunkon!

Üdvözlettel Clarinsklub.hu csapata.

Kapcsolat
powered by IMANI INTERNATIONAL Kft.