Hozzájárulok, hogy az INTERLOG Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
0 termék ()
Kosár & Fizetés »

A kosár üres.

Üdvözöljük! , vagy regisztráljon!

Hydra-Essentiel (9)

Hydra-Essentiel

A Clarins hidratálás sikertörténete folytatódik a Természet és Tudomány intelligens kombinációjának köszönhetően.

A víz nélkülözhetetlen az élethez és a bőr szépségéhez. A szép, friss, sima és ragyogó bőr tökéletesen hidratált, a sokféle, mindennapos dehidratáló tényező ellenére - öregedés, bőrtípus, fűtés, hideg, levegőszennyezettség - megtartja nedvességét.

 A Clarins új Hydra-Essentiel hidratálói energiát adnak a bőr természetes hidratálásához, hogy az bármilyen körülmények között intenzíven hidratált legyen.

Az éghajlat tanulmányozása után a Clarins kutatói megvizsgálták a napi hőmérsékleti sokkhatásokat, és legelsőként igazolták azok hatását a bőr természetes vízmegtartó képességére. Ennek a problémának a megoldására a Clarins Laboratories a természet felé fordult és felfedezett egy lédús levelű növényt, mely ösztönzi a bőr természetes hidratáltságát, az élet szerves levelét, melyet egyesítve a Clarins új környezetszennyeződés elleni komplexével* intenzív hidratálást biztosít a bőrnek.

A Clarins új Hydra-Essentiel hidratálói energiát adnak a bőr természetes hidratálásához, hogy az bármilyen körülmények között intenzíven hidratált legyen. 

Tovább...
Szűrés és szűkítés
pontosítása
Szűrés és szűkítés pontosítása
Kapcsolat
powered by IMANI INTERNATIONAL Kft.