Hozzájárulok, hogy az INTERLOG Kft. a weboldalán cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További részletek itt.
0 termék ()
Kosár & Fizetés »

A kosár üres.

Üdvözöljük! , vagy regisztráljon!

Szállitasi információk

 

Rendelésnél több fajta szállítási mód közül választhat

(Kiszállításnak rendelési értéktől függetlenül van díja)

- GLS futárszolgálat aminek a díja 1490 Ft. Ha ezt a szállítási módot választja akkor a szállítócég a kiszállítás előt jelentkezni fog az Ön által megadott telefonszámon. A csomagfeladást követően várhatóan másnapra megkapja rendelését. Kapni fog egy sms-t a kiszállítás várható időpontjáról.  A kiszállítás pontos időpontjáról GLS ügyfélszolgálatán tud érdeklődni a +36 (1) 802 0265-ös telefonszámon.

- Pick pak pont az ország több ezer pontján lévő átvételi pontban veheti át. Ennek a díja 950 Ft.

Pick Pack pontokat a megerndelésnél tudja kiválasztani. Az ország területen közel 400 ilyen átvevőhely található. Budapest területén következő munkanapra az átvevőpontra érkezik a csomagja.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

Cím: 1097 Budapest, Táblás utca 39.

Telefon: 06-1-803-6300

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el.

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §,  (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)  valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel  jogcímét is.
 

Meghatalmazott átvevő esetén a jogosultság szóbeli igazolása általában elegendő.

Az árushely csak akkor kér meghatalmazást ha az átvételi jogosultság jogcíme kétséges.

Az átvevő személyazonosságát igazoló hatósági igazolványt az árushely elkéri és annak adatait rögzíti.

 

A  személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány  elnevezését, betűjelét  és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át  akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést   kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a  meghatalmazás  őrzése  a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

A változással kapcsolatos kérdéseikkel, forduljanak bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeken.

Kapcsolat
powered by IMANI INTERNATIONAL Kft.