KISS KISS – A FRANCIA CSÁBÍTÁS TITKA A GUERLAIN-TŐL

Home / KISS KISS – A FRANCIA CSÁBÍTÁS TITKA A GUERLAIN-TŐL
Újdonságok

KISSKISS, AZ EREDETI FRANCIA CSÓK

A RÚZS A CSÁBÍTÁS ELENGEDHETETLEN ESZKÖZE, AZ ÚJRAÉRTELMEZETT KISSKISS RÚZSUNKAT HERVÉ VAN DER STRATEN TERVEZTE, ÉS IDÉN ŐSSZEL ÚJRAÖLTÖZTETTE. AZ ARANY RÚZS, EZÚTTAL KIS FEKETE RUHÁBA BÚJT! KISSKISS, EGY VARÁZSLATOS, VIDÁM NÉV. A TERMÉKCSALÁDBAN MINDENKI MEGTALÁLHATJA A HOZZÁ LEGINKÁBB ILLŐ ÁRNYALATOT.

A MAI VILÁGBAN MINDEN NŐNEK SZÜKSÉGE VAN TÖBB MINT EGY CSÁBÍTÁSI TRÜKKRE, ÉS EHHEZ SOK FAJTA RÚZS SZÜKSÉGES. EGY LÁGY BÉZS, RÓZSÁS BÉSZ VAGY RÓZSAFA ÁRNYALAT A SZÜRKE, VAGY NAPOS REGGELEKRE. EGY MÉLYEBB SZÍN AZ EBÉDHEZ, VAGY EGY GYÖNYÖRŰ DÉLUTÁNRA. EGY MERÉSZ VÖRÖS, FUKSZIA VAGY KORALL (AZ ÖLTÖZETTŐL FÜGGŐEN) EGY KÜLÖNLEGES ESTÉHEZ.

NATALIA MINDENKINÉL JOBBAN TUDJA, HOGYAN HASZNÁLJA EZT A KIVÉTELES JÁTÉKSZERT, AMITŐL ELLENÁLLHATATLANNÁ VÁLIK. EGY IGAZI SZTÁR!

A FRANCIA CSÁBÍTÁS TITKA A GUERLAINTŐL

Lehet 20, 40 vagy akár 60 éves. Az életkora nem számít: a stílusa elképesztő. Végigsétál Párizs utcáin a magas sarkú cipőjében, bármiben elegáns, és sohasem túloz. Soha sincs túl sminkelve, soha sem túl csicsás. Tökéletesen, erőfeszítés nélkül műveli a csábítás tudományát.
A táskájában ott lapul a halálos csábítás fegyvere. A mindennapok elválaszthatatlan partnere, a rúzs, amelyet soha nem felejt otthon az új KISSKISS.
Már 1994 óta a KISSKISS a csábításról szól a Guerlain-nél. A KISSKISS nem csupán egy újabb rúzs, hanem egy szimbólum.
A Francia vonzerő ünneplése, hódolat az örök nőiességnek, örök elegancia, egy szenvedélyes csók ígérete.

Ultra kényelmes textúra

Mi a titka? A formulájában található MANGÓ VAJ, mely hidratál, kényelmessé teszi a rúzs viseletét, és selymes érzést kölcsönöz. Lágy, egységes és gazdag krémes textúrája, a női bőr természetes puhaságához hasonló. A szín és ragyogás tökéletes kombinációjának köszönhetően a fedés tökéletes, vibráló, és kivételesen tartós.
Hihetetlen ajakformáló képesség
Teljes harmóniában a női vonalakkal, az ajkak azonnal feltöltődnek a formulában található hyaluron sav gömböcskéknek köszönhetően. E mellett a Mirha olaj kiegyenesíti az ajkak felszínét.
Minden stílusnak megfelelő színek
25 könnyen viselhető árnyalat az időtlen elegancia eszközei

LIP LIFT – A HŰSÉGES BARÁT

Egy hatékony ékszer. A Liplift a rúzst szeretők elválaszthatatlan barátja. Az első ajak kiegyenlítő rúzsalap stift formában. Egységes, sima, jól formált tökéletesen előkészített ajkakat és tartós eredményt biztosít.

ÉCRIN 4 COULEUR – Bájos és praktikus kiegészítő

Három új értékes harmónia, a Guerlain ház szimbolikus virágfüzér motívumával. Matt és irizáló textúrák, melyek összesatírozhatóak, vagy akár külön is használhatóak.
Áttetsző árnyalatok az ártatlan szemekért – 15 – Les Sables
Selymes szürke, füstös árnyalatok a parázsló szemekért – 16 – Les Aciers
Több féle lila árnyalat, a bájos pillantásokért – 17 – Les Violines

A SZEMÖLDÖK CERUZA – STÍLUS KIEGÉSZÍTŐ

Elengedhetetlen szépség kiegészítő a divatos tekintetekért.
1 univerzális árnyalat – 01- Brun Idéal
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.