A Mon Guerlain Bloom of Rose EDP a nő személyiségének egyik aspektusaként a szenvedélyt, a szenvedélyes nőt jeleníti meg. Az illat alkotói, Thierry Wasser és Delphine Jelk folyamatos inspirációját a Mon Guerlain illatokat ihlető múzsából, Angelina Jolie-ból merítik, így kerül különleges személyisége a Mon Guerlain illatok fókuszába.

Különleges lénye, valamint szenvedélye, Kambodzsai látogatása után vált igazán láthatóvá. Egy látogatás, amely mély nyomot hagyott az életében és ösztönözte, hogy számos dolgon változtasson: a különleges projectektől és humanitárius elkötelezettségektől, egészen a kritikusabb ügyekig és az anyává válásig. A Bloom of Rose Eau de Parfum kifejezi a kitartást és az örömet, a kiteljesedés különleges pillanatának megtapasztalását, akár szakmai, emberi, intellektuális vagy érzelmi értelemben.

Ez a virágos, gyümölcsös illat, a valódi szeretetet, szerelmet fejezi ki. Azt az érzést, amelytől a szívünk hevesebben ver, amelytől szenvedélyessé válunk.

Középpontban a merész vörösrózsa, a Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum a szenvedély esszenciája.

Ebben a kifejezetten virágos, gyümölcsös illatban a rózsa több jegyben is jelen van. A virágok királynőjeként és a Guerlinád ékköveként, esszenciája és abszolútuma megkoronázza az illatot. A Sambac jázmin és a levendula továbbra is részei a kompozíciónak, ahogy a korábbi Mon Guerlain illatokban is jelen vannak, a vidám narancsvirág, amely a Bloom of Rose Eau de Toilette fontos összetevője, helyét a rózsa váltja fel. Az illat kiemelten nagy mennyiségben tartalmaz Bolgár rózsát és a Török rózsa abszolútumát, miközben a gyümölcsös akkordot és az illat játékosságát a roppanós körte adja. A vanília melegséget kölcsönöz, valamint a szenvedélyt szimbolizálja, a szantálfa pedig a kompozíció fás jegyeiért felelős.  

Iratkozz fel hírlevelünkre
+5% kedvezményért!

A regisztrációt követően élvezd a további 5% folyamatos kedvezményt, valamint értesülj elsőként aktuális híreinkről, legfrissebb újdonságainkról és különleges ajánlatainkról.


Iratkozz fel hírlevelünkre
+5% kedvezményért!

A regisztrációt követően élvezd a további 5% folyamatos kedvezményt, valamint értesülj elsőként aktuális híreinkről, legfrissebb újdonságainkról és különleges ajánlatainkról.

0
Kosár
Wishlist 0
Continue Shopping
Menu