Akciós és/vagy kifutó termékeinket most egy helyen megtalálod az Akciós termékeink menüpont alatt.

Az akciós termékek esetében az akciós ár csak egy meghatározott ideig érvényes, így nem érdemes késlekedni! Csapj le az akciós parfümökre, nappali vagy éjszakai arcápolókra, szérumokra, szemkörnyékápolókra, arctisztítókra, sminkekre, testápolókra és fényvédőkre. Az oldalon forgalmazott márkák mindegyikénél lehet akciós termékeket kifogni, legyen szó Clarins, Shiseido, Guerlain, Lierac, Nuxe, Annayake, Mercedes-Benz, Kenzo, Embryolisse vagy Polaar termékről.

Sok termék pedig ezek közül kifutó termék, ami annyit tesz, hogy vagy teljesen eltűnik a piacról, vagy külsőleg, vagy összetételileg átalakul. Egy biztos, hogy ebben a formájában már csak a készlet erejéig találkozhatsz velük, így megéri még most lecsapni rájuk! Ne aggódj, a kifutó termékek minősége is ugyan olyan hibátlan, mint a még állandó készlet termékei, a minőségük nem gyengébb, csomagolásuk nem sérült, tehát sem esztétikai sem minőségbeli probléma nem merül fel velük kapcsolatban.
A kifutó termékek között találhatsz női parfümöket, férfi parfümöket, arcápolókat, testápolókat, tusfürdőket, sminkeket minden általunk forgalmazott márka termékeiből. Mint minden más kínálata, így a kifutó termékek csoportja is folyton változik, így érdemes időről-időre átnézni az oldalt!