Annayake

Wakame Anti-Ageing Multi-Protection Intensive Care

25.700 Ft(50 ml)

Az Öregedésgátló Teljeskörű-Védelmet nyújtó Intenzív Krém gyengéden nyugtatja, javítja és erősíti a bőrt, helyreállítva szépségét, komfortérzetét és ragyogását.

Készleten

Cikkszám: 3552572600609 Kategóriák: ,
Leírás

Leírás

Az Annayake WAKAME az öregedésgátlás új megközelítése minimalista formulákkal. A Wakame kivonat, egy fenntartható, csúcstechnológiás összetevő, mely intenzíven védi bőrünket az idő káros hatásaitól. Egy átfogó természetes öregedésgátló, amely megvédi szervezetünket a stressz okozta károsodásoktól. Erős regeneráló tulajdonságai megkönnyítik a bőr és sejtek helyreállítását. Enyhíti és megnyugtatja az irritált bőrt.
A WAKAME vonal különlegessége az alapvető összetevők minimalizált listáján alapul: parabének, szilikon, ásványi olajok, etanol-amin, PEG, fenoxietanol, ftalátok, szulfitok, formaldehidek, oxibenzon és nanorészecskék tiltottak a WAKAME formulákban

Hogyan használd:
Reggel és este vidd fel az arcra és a nyakra, miután eltávolítottad a sminket, alaposan megtisztítottad az arcbőrt és használtad a szérumot!

Eredmények:
A bőr intenzíven táplált, tónusosabb és jobban ellenáll a durva külső tényezőknek. Az arc nyugodt és ragyogó.

További információk

További információk

Kiszerelés

Márka

Annayake

About Annayake
Az ANNAYAKE bőrápoló termékek a legújabb kozmetikai felfedezéseket mutatják be. A márka célja, hogy megtanítsa a nőknek, hogy az idő inkább a szövetségesük, mint ellenségük. Az ANNAYAKE az idő múlásának megfelelően ápolja a bőrt, anélkül, hogy harcolna a bőröregedés természetes ciklusainak bekövetkezésével.