Back
Annayake

Wakame Smoothing Eye Contour Care

18.250 Ft(15ml)

A Kisimító Szemkontúr Ápoló kisimítja az epidermist, miközben láthatóan csökkenti a duzzanatot és a sötét karikákat. A szemkörnyék élénkebb, világosabb és szebb.

Készleten

Leírás

Leírás

Az Annayake WAKAME az öregedésgátlás új megközelítése minimalista formulákkal. A Wakame kivonat, egy fenntartható, csúcstechnológiás összetevő, mely intenzíven védi bőrünket az idő káros hatásaitól. Egy átfogó természetes öregedésgátló, amely megvédi szervezetünket a stressz okozta károsodásoktól. Erős regeneráló tulajdonságai megkönnyítik a bőr és sejtek helyreállítását. Enyhíti és megnyugtatja az irritált bőrt.
A WAKAME vonal különlegessége az alapvető összetevők minimalizált listáján alapul: parabének, szilikon, ásványi olajok, etanol-amin, PEG, fenoxietanol, ftalátok, szulfitok, formaldehidek, oxibenzon és nanorészecskék tiltottak a WAKAME formulákban

 

Hogyan használd:
Gyengéd mozdulatokkal használd reggel és este, a belső szemzugtól kifelé haladva. Ismételd meg az alkalmazást a felső szemhéjon!

Eredmények:
Már az első alkalmazásnál a szem kipihentnek és energikusnak tűnik. Napról napra a bőr kisimul és a sötét karikák eltűnnek. A szemkontúr élénkebbnek és fiatalabbnak tűnik.

További információk

További információk

Kiszerelés

Márka

Annayake

About Annayake
Az ANNAYAKE bőrápoló termékek a legújabb kozmetikai felfedezéseket mutatják be. A márka célja, hogy megtanítsa a nőknek, hogy az idő inkább a szövetségesük, mint ellenségük. Az ANNAYAKE az idő múlásának megfelelően ápolja a bőrt, anélkül, hogy harcolna a bőröregedés természetes ciklusainak bekövetkezésével.