Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Az oldalsáv megjelenítése
Shiseido

Overnight Cream & Mask

A SHISEIDO White Lucent Overnight Cream & Mask ragyogásfokozó éjszakai krém és maszk, amely aktiválja a bőr megújuló képességét a pigmentációs károsodásokkal szemben és halványítja a már meglévő pigmentfoltokat. 30+ korosztály számára.

Shiseido

Wtl Brightening Gel Cream

A SHISEIDO White Lucent Brightening Gel Cream ragyogásfokozó gél krém, amely aktiválja a bőr megújuló képességét a pigmentációs károsodásokkal szemben és halványítja a már meglévő pigmentfoltokat. Gél állagú, 24 órás hidratáltságot biztosít, megelőzi a kiszáradás okozta apró ráncok megjelenését. 30+ korosztály számára.

Shiseido

Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched

A SHISEIDO Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched ránckisimító krém száraz bőrre bársonyosan gazdag, tápláló ránckisimító 24 órás krém, mely segít visszaállítani a bőr reagáló képességét. Mélyen hidratálja a bőrt, feltölti a szárazságból adódó ráncokat, miközben megelőzi a későbbi ráncképződést. 40+ korosztály számára.

Shiseido

Bnf Wrinkle Smoothing Cream

A SHISEIDO Benefiance Wrinkle Smoothing Cream ránckisimító krém normál bőrre selymesen lágy ránckisimító 24 órás krém, mely segít visszaállítani a bőr reagáló képességét. Mélyen hidratálja a bőrt, feltölti a szárazságból adódó ráncokat, miközben megelőzi a későbbi ráncképződést. 40+ korosztály számára.

Shiseido

Bnf Wrinkle Smoothing Day Cream Spf25

A SHISEIDO Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25 ránckisimító nappali krém selymesen lágy ránckisimító nappali krém SPF25 fényvédővel, mely segít visszaállítani a bőr reagáló képességét, ezáltal optimálisan reagál a bőröregedést gátló készítményekre, javítja a bőr megújuló képességét. Mélyen hidratálja a bőrt, feltölti a szárazságból adódó ráncokat, miközben megelőzi a későbbi ráncképződést. 40+ korosztály számára

Shiseido

Bnf Wrinkle Smoothing Day Emulsion Spf30

Selymesen lágy, könnyű ránckisimító nappali emulzió SPF30 fényvédővel. Mélyen hidratálja a bőrt, feltölti a szárazságból adódó ráncokat, miközben megelőzi a későbbi ráncképződést. A bőr azonnal puhábbá válik, rendszeres használat mellett a ráncok halványodnak, a bőr fiatalosabbá, rugalmasabbá, ragyogóbbá válik.