Blog

Beszéljünk a kényes területekről – hogyan védekezzünk a narancsbőr ellen?

Sokan tabuként kezelik, mások vért izzadva küzdenek ellene, a szerencsésebbek pedig hírből sem ismerik. Mégis mi a kiváltó oka, illetve hogyan lehet védekezni a narancsbőr ellen?

A nők egyik legfőbb ellenségeként is számontartott problémával szinte hihetetlen, de a gyengédebb nem 90%-a folytat vérre menő küzdelmet. Hogy mi az oka ennek?

A cellulit kialakulása a kötőszöveti szerkezet gyengeségének köszönhető. Megjelenését hepehupás, a narancshéj felszínéhez hasonló felület jellemzi, ami valójában a zsírsejtek bőrön megjelenő és jól látható kitüremkedése.

A rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás az egyik fontos alappillére a narancsbőr eltüntetésének. A mozgástól a bőr feszesebb lesz és csökken az alatta lévő zsírszövet mennyisége is, ami a narancsbőr mérséklődését okozza. Ne feledkezzünk meg a folyadékbevitelről sem! Igyunk legalább napi 2-3 litert, kerülve a cukros üdítőket, előtérbe helyezve a vizet.

Mi az, ami még segíthet? Szívből ajánljuk a hideg-meleg váltott zuhanyt, a szauna használatát, és persze az egészséges életmód alkalmazását bőrünk egészsége érdekében.

Persze a szépségápolási termékek is hatékony megoldást nyújtanak a tünetek enyhítésére.

Tartsd meg a test körvonalait a Clarins Body Fit narancsbőr elleni testápolóval, amely 8 célzott növényi kivonattal – köztük az organikus birs levél kivonattal – láthatóan feszesíti, megemeli és formálja a combot és a csípőt, így látványos eredményekkel csökkenti a cellulit megjelenését. Addiktív frissítő krém-gél textúrája azonnal felszívódik és nyugtaja, kisimítja a bőr felületét.

Az olajok kedvelői számára a Nuxe testformázó terméke a tökéletes választás. Csökkenti a narancsbőr megjelenését, finomítja és tónusossá varázsolja a csípőt és a combokat. 99%-ban természetes összetevőket tartalmaz, ráadásul parabénmentes is.

Szemmel látható eredmény napról napra? Próbáld ki a Lierac testkarcsúsító koncentrátumát, amely hatékonyan segíti a test alakjának finomítását és átalakítását. Egyedülállóan ötvözi az ultrahatékony hatóanyagokat, amelyek kölcsönhatásban vannak egymással.