Back
Lierac

Cica-filler Bőrfiatalító szett

12.112 Ft(1db)

A szövetgyógyítás mechanizmusa ihlette a Cica-filler új bőrápoló hatóanyagát, a pro-kollagén Bakuchiolt, amely a retinolnál is hatékonyabb.

Készleten

Cikkszám: 3508240014995 Kategóriák: , , , , ,
Leírás

A szövetgyógyítás mechanizmusa ihlette ezt az új bőrápoló hatóanyagot, a pro-kollagén Bakuchiolt, amely a retinolnál is hatékonyabb. Ez a természetes eredetű hatóanyag serkenti az I. kollagén szintézisét.
A Horsetail Ivy-Alquemyl komplex (AHC) segít helyreállítani a felhámot és visszaállítja az irha feszességét, míg a Hyalu-3 koncentrátum feltölti a bőr szöveteit. A természetes prolipidok intenzíven táplálják a bőrt.
Puha és krémes textúrája beleolvad a bőrbe. A lágy fókuszú por azonnal halványabbá teszi a ráncokat és gyönyörű bőrt varázsol.

Cica Filler Szérum (10ml): Feltöltő és simító hatás. A szövet gyógyítás ihletésével a CICA FILLER szérum egy erős, helyreállító és ránctalanító bőrápoló, mely magasan koncentrált hialuronsavban és a pro-kollagén bakuchiolban, ami egy új generációs hatóanyag, és hatásosabb, mint a retinol, ráadásul mellékhatások nélkül. Az optimális hatékonyság érdekében a Lierac egyesítette egyik hosszantartó hatóanyagával, az alchemilla ivy horsetail komplexszel, a bőr rugalmasságának érdekében.

Cica Filler Arckrém (40ml): Feltölt, simít és hidratál. A szövetgyógyítás mechanizmusa ihlette ezt az új bőrápoló hatóanyagot, amely hatékonyabb, mint a retinol, a pro-kollagén Bakuchiol. Ez a természetes eredetű hatóanyag serkenti az I. kollagén szintézisét. A Horsetail Ivy-Alquemyl komplex (AHC) segít helyreállítani a felhámot és visszaállítja az irha feszességét, míg a Hyalu-3 koncentrátum feltölti a bőr szöveteit. A természetes prolipidok intenzíven táplálják a bőrt. Puha és krémes textúrája beleolvad a bőrbe. A lágy fókuszú por azonnal elhomályosítja a ráncokat és gyönyörű bőrt varázsol.

További információk
Márka

Lierac

Kiszerelés