Back
-25%Nincs készleten
Kenzo

Flower Ikebana Sakura By Kenzo Eau De Parfum

26.902 Ft32.991 Ft(40ml-től)

A FLOWER IKEBANA Eau de Parfum egy virágos, fás női illat, amelyet a Japán virágkötészet művészete ihletett.

Törlés
Cikkszám: A3274872454460 Kategóriák: ,
Leírás

A FLOWER IKEBANA BY KENZO tisztelgés Kenzo Takada virágok és művészetek iránti szeretete előtt. Ez az Eau de Parfum két művészeti ág találkozás: a japán virágművészet és a francia parfümművészet.
Alexandra Monet parfümőr és Alberto Morillas parfümkészítő mester együtt alkották meg a FLOWER történetének ezt az új illatos fejezetét.
A FLOWER IKEBANA Eau de Parfum egy virágos, fás női illat, amelyet a Japán virágkötészet művészete ihletett. Mint egy ikebana kompozíció három jegy egyensúlyára épül: az enyhén pörkölt, így roppanó sobacha teával kezdődik, majd virágos szívében a sakura virág és a tubarózsa abszolútum jegyei virágoznak. Végül feltár egy meleg és körülölelő alapot, amely az értékes szantálfa esszenciája köré épül.
Ezek a rendkívüli alapanyagok egy 90%-ban termet észetes eredetű összetevőkből álló Eau de Parfum-ot alkotnak*.
A dobozt a japán kakemono** ihlette, és az üveget a teljes virágzásban lévő japán sakura ága diszíti.
A Kenzo Parfums most először értékes, újrahasznosítható üvegkupakkal*** újít.
Illatunk környezetbarát megközelítéssel született: teljes egészében Franciaországban készült, az üveg 15%-ban újrahasznosított anyagból készül****, a doboz FSC-tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származó papírból készült, a tinták pedig bioforrásból származnak.

* Az ISO 16128-1 és ISO 16128-2 szabványok alapján számított érték
** Kakemono: falra akasztható festmény vagy kalligráfia.
*** Szelektív válogatás újrahasznosításra, lehetséges Franciaországban. Egyéb országok: a helyi újrahasznosítási lehetőségektől és a válogató létesítmények elérhetőségétől függően.
****Fogyasztás után újrahasznosított, a 14021-es szabvány szerint.

Használat

Az illatot megfelelő távolságból permetezd a bőrödre!

Összetevők

ALCOHOL • PARFUM (FRAGRANCE) • AQUA (WATER) • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE • CI 17200 (RED 33) • CI 19140 (YELLOW 5) • CI 60730 (EXT. VIOLET 2)

További információk
Márka

Kenzo

Kiszerelés

,