Back
Nincs készleten
Lierac

Hydragenist Szemkörnyékápoló + Micellás víz + Mosható vattakorong szett

12.550 Ft(1db)

A szett tartalma:
-HYDRAGENIST Hidratáló Szemkörnyékápoló 15ml
-Micellás víz 50ml
-Mosható vattakorong 2 db

Elfogyott

Értesítést kérek, ha elérhető lesz!

Cikkszám: 3701436921149 Kategória:
Leírás

A szett tartalma:
-HYDRAGENIST Hidratáló Szemkörnyékápoló 15ml: 96% természetes összetevőket tartalmaz, azonnali hidratálást biztosít a szemkörnyék területének és kisimítja az apró ráncokat, miközben revitalizálja és élénkíti azt.

-Micellás víz 50ml: 96% természetes összetevőket tartalmaz, gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminket az arcról és a szemekről. A formula szívét a Tengeri Prebiotikum komplex adja, mely védi és erősíti a bőr mikrobiomját. Friss és gyengéden illatosított, a bőrt maximálisan megtisztítja, puhítja és ragyogóvá teszi.

-Mosható vattakorong 2 db

Hosszas kutatás után a Lierac megalkotta a megújult Hydragenist kettős hatékonyságú technológiáját: hosszútávú hidratáló hatás, az egyedi rehidratáló fermentnek köszönhetően, mely hosszútávon serkenti a bőr természetes hidratáló mechanizmusát. A benne található magas molekulatömegű hialuronsav pedig az azonnali hidratáló hatásért felel és simává, ragyogóvá varázsolja a legszomjasabb bőrt is.
1, A Rehidratáló Ferment: 100%-ban természetes eredetű, melyet egy extremofil planktonból, fermentálással nyernek ki. Ez a plankton a Rio Tinto folyóban él, extrém körülmények között, így rendkívül ellenálló. Serkenti a bőr 3 kulcsfontosságú önhidratáló folyamatát: feltölti a bőr vízkészleteit, serkenti a víz keringését a sejteken belül és korlátozza a vízpárolgást, így biztosítja a hosszantartó hidratálást.
2, Hialuronsav: 100%-ban természetes magas molekulatömegű hialuronsav, ami fenntartja a víz egyensúlyát a bőrben a nedvességmegtartó erejének köszönhetően. Ezenkívül intenzíven feltölti a bőrt, azonnali kényelmet biztosít és kisimítja a dehidratáltság következtében kialakult ráncokat.

További információk
Márka

Lierac

Kiszerelés