Back
Nincs készleten
Kenzo

Kenzo World Power Eau De Parfum

11.456 Ft31.150 Ft(381.87 Ft / ml ártól)

Kenzo World Power, az új Eau de Parfum, mely az egyéniséget ünnepli. Egy új orientális parfüm, mely a különbözőséget ünnepli egy sós-édes kettősségnek köszönhetően. A ciprusos aromás jegy tökéletesen egybeolvad a spontán nőies jeggyel. A csillogó só kristályok felforgatják a gourmand tonkabab érzéki játékát. Egy parfüm, mely felszabadítja a virágos illat kódokat egy valódi és erős nőiességért.

Törlés
Leírás

Leírás

Kenzo World Power, az új eau de parfum, mely az egyéniséget ünnepli. Akár egy óda a szabadsághoz és a különbözőséghez. A Kenzo World Power meginvitál, hogy írd meg saját szabályaidat egy érzéki nőies illaton keresztül. A hatalom az, ami igazazán az erőt adja: mutassa meg a világnak! A Kenzo divatvilág inspirálta, Kenzo World Power mindenkinek szól, aki nem kér elnézését azért amilyen, a tökéletes tökéletlenséget szimbolizálja.
Egy új orientális parfüm, mely a különbözőséget ünnepli egy sós-édes kettősségnek köszönhetően. A ciprusos aromás jegy tökéletesen egybeolvad a spontán nőies jeggyel. A csillogó só kristályok felforgatják a gourmand tonkabab érzéki játékát. Egy parfüm, mely felszabadítja a virágos illat kódokat egy valódi és erős nőiességért.
A Kenzo World Power illattal mutassa meg az erőt, mely Önben lakozik! Mutassa magát olyannak amilyen!
Illatjegyek: Fejjegy – ciprus
Szívjegy – sós harómia
Alapjegy – tonkabab

További információk

További információk

Kiszerelés

, ,

Márka

Kenzo

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kenzo World Power Eau De Parfum” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Cikkszám: A3274872384040 Kategóriák: , ,