Back
Nincs készleten
Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Man Grey Eau De Toilette

19.450 Ft25.450 Ft(50ml-től)

A Mercedes-Benz Man Grey az eredeti Mercedes-Benz Man illatnak egy újabb változata. Az illat zamatos citrus jegyek és a fűszeres rózsabors házasításának frissességével indul, miközben szíve a zsálya, az olibanum és az ambrox elegáns összeállításában fejeződik ki, aromás és érzéki dimenziót adva az illatnak.

Törlés
Cikkszám: A3595471061119 Kategóriák: ,
Leírás

A Mercedes-Benz Man Grey az eredeti Mercedes-Benz Man illatnak egy újabb változata, mely klasszikus jellegének időtlen dimenzióját az illat sokoldalúságának és tökéletes egyensúlyának köszönheti. A Grey a modern elegancia témájának és a férfiasság kódjainak új interpretációja. A francia mester parfümkészítő Olivier Cresp alkotása, a Mercedes-Benz Man Grey, a friss fás ámbrás illatcsalád egy új tagja.
Az illat zamatos citrus jegyek és a fűszeres rózsabors házasításának frissességével indul, miközben szíve a zsálya, az olibanum és az ambrox elegáns összeállításában fejeződik ki, aromás és érzéki dimenziót adva az illatnak. Végül köszönhetően a Gurjun balzsam, az ámbra és a pézsma keverékének, a Mercedes-Benz Man Grey erős nyomot hagy maga után, mely egyszerre addiktív és tartós.
Illatjegyek: bergamott, rózsabors, zsálya, tömjén, ambroxan, gurjun balzsam, ámbrás fák

További információk
Kiszerelés

,

Márka

Mercedes-Benz

Értékelés (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mercedes-Benz Man Grey Eau De Toilette” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.