Back
Nincs készleten
Kenzo

Kenzo World Eau De Parfum

17.900 Ft31.150 Ft(30ml-től)

A Kenzo új illatát Francis Kurkdijan alkotta meg egy rendkívüli kombinációja a bazsarózsának, a jázminnak és az ambroxán csillogó kristályainak. Egy váratlan, bámulatos és bódító virágcsokor. A szem formájú üveg minden irányból látható, mindenhonnan felfedi önmagát, és visszanéz ránk.

Törlés
Cikkszám: A3274872323476 Kategóriák: ,
Leírás

A Kenzo művészeti vezetői, Carol Lim és Humberto Leon a divatról alkotott vízióit „lehelte” első, saját alkotású parfümjébe. Egy játékos és dinamikus illat. Carol és Humberto a 2013-as őszi és téli kollekció során megalkották a Kenzo „világ” ikonikus motívumát, a Szemet, mely most az illatok világába visz el.
A Kenzo az új illatának megalkotását Francis Kurkdijanra bízta, aki megszabadul a klasszikus, virágos illatoktól, és van bátorsága túladagolni az összetevőket. Ez az illat egy rendkívüli kombinációja a bazsarózsának, a jázminnak és az ambroxán csillogó kristályainak. Egy váratlan, bámulatos és bódító virágcsokor.
A szemrevaló üveghez fekete gumit, rózsaszín arany árnyaltot és opálos színeket használtak. A gumírozott kupakot a Kenzo Kalifornia táskák, a gyönyörű rózsaszín arany részleteket a „The Eye” ékszer kollekció ihlette, az üveg opálos megjelenése feltűnő vizuális megjelenést ad. A szem formájú üveg minden irányból látható, mindenhonnan felfedi önmagát, és visszanéz ránk.
Illatjegyek: Fejjegy – málna
Szívjegy – bazsarózsa, jázmin
Alapjegy – Ambroxan®

További információk
Kiszerelés

, ,

Márka

Kenzo

Reviews (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kenzo World Eau De Parfum” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.