Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Az oldalsáv megjelenítése
Guerlain

Les Absolus D’Orient Cuir Intense Eau De Parfum

A Cuir Intense illat alapjában bőrös jegyeket találunk, amelyeket az ozmantusz, az ylang ylang, a pézsma és szantálfa hangsúlyoznak.

Guerlain

Les Absolus D’Orient Santal Royal Eau De Parum

A Santal Royal illathoz a Guerlain Ház parfümőre, Thierry Wasser a Kelet mesés kincseiből merített ihletet és a parfümgyártás egyik legértékesebb összetevőjét, a szantálfát használta fel.

Guerlain

Les Absolus d’Orient Patchouli Ardent Eau De Parfum

A Guerlain Les Absolus D’Orient Patchouli Ardent parfümje egy kivételes, elbűvölő orientális illat, mely lágyan körülölel és egy pillanat alatt elvarázsol. Férfiaknak és nőknek, akik a különleges keleties illatokra vágynak fás és száraz akkordokkal, kiemelkedő tartóssággal.

Guerlain

Les Absolus D’Orient Encense Mythique Eau De Parfum

A Les Absolus D’Orient Encens Mythique egy kivételes, elbűvölő orientális illat, mely lágyan körülölel és elvarázsol. A tömjén, az aldehid és az ámbra misztikus elegye különleges keleti szertartásokat idéz.

Guerlain

Les Absolus D’Orient Bois MystérieuxParfum Eau De

A Bois Mystérieux egy intenzív, megragadó és vibráló, orientális illat. Kiemelt intenzitását az Atlasz cédrusnak és a mirhának köszönhetjük.

Guerlain

Les Absolus D’Orient Musc Noble Eau De Parfum

A Musc Noble illat alapjegyében a pézsmát találjuk, mint fő összetevőt, amelyet a rózsa és a vibráló cédrus tesz még mélyebbé. A kompozíció erőteljes, meleget árasztó, púderes, merész, fenséges és érzéki.

Guerlain

Les Absolus D’Orient Oud Essentiel Eau De Parfum

A Les Absolus d’Orient illatokhoz Thierry Wasser inspirációját a mesés Kelet világából merítette. Az Oud Essentiel illat alapjegyében az agarfát találjuk, mint fő összetevőt, amelyet a rózsa, a sáfrány és a bőrös jegyek tesznek még hangsúlyosabbá.