Blog

Kényeztessük a legcsodálatosabb nőt a világon! Boldog anyák napját!💐

A NŐ az életünkben. A példakép, a minta, a varázslatos csoda, akire felnézünk, akiért nem lehetünk elég hálásak a sorsnak. A személy, aki kilenc hónapig hordott a szíve alatt, aki erején felül igyekszik megadni mindent, aki megfeszülve dolgozik a boldogságunkért, aki segítő jobbot nyújt, aki támasz a nehéz időkben és a legbüszkébb minden apró kis sikerünkre. Aki akkor is szépnek lát, mikor betegen fekszünk otthon zsíros hajjal és elgyötört arccal, aki az utolsó falat kenyerét is odaadná, hogy ne éhezzünk, aki egy láthatatlan köpenyt visel és talán nem is tudja biztosan, hogy Ő a legnagyobb szuperhős a szemünkben.
Ez a kivételes személy pedig nem más, mint az édesanyánk. ❤️

Bár az Anyák napját egy évben egyszer ünnepeljük, minden nap hálásnak kell lennünk értük, mert nélkülük ez a világ üres és kietlen volna. Halmozzuk el őket szeretettel és törődéssel, töltsünk velük minél több időt, szerezzük be a kedvenc édességesüket és virágaikat, adjuk tudtukra szavakkal és tettekkel, hogy milyen fontosak számunkra.

A lelki feltöltődésről Te gondoskodsz, a tökéletes bőrápolást pedig bízd a Glamour Beautyra! 😉

Az Lierac Premium az első teljeskörű anti-aging termékcsalád, mely a sejtek megújulását célozza meg, ami egy új fejezetet kínál a bőrápolásban és korrigálja az öregedés látható jeleit az arcbőrön. A szett tartalmaz egy normál, kombinált, vagy száraz bőrre is alkalmas anti-aging krémet és egy maszkot, melyek korrigálják az öregedés látható jeleit az arcbőrön, mint mély ráncok; csökkent feszesség; megereszkedett bőr; pigment foltok; tág pórusok; gyengébb bőrállag.

A Clarins Double Serum & Multi-Active Öregedésgátló Szett egy kivételes bőrápolási program, amely kisimítja a kisebb ráncokat, ragyogóbb arcbőrt biztosít és javítja a bőr tónusát. Elsőként az ikonikus Double Serum öregedésgátló koncentrátumot érdemes felvinni a bőrre, majd közvetlen utána a Multi-Active nappali vagy éjszakai krémet, melyek minden bőrtípusra alkalmazhatók.

Ne feledkezz meg a fantasztikus Nuxe termékről sem, melynek használatával a bőr már az első csepptől átalakul: simább, feszesebb és ragyogóbb lesz. A NUXE növényi olajok és öregedésgátló bőrápolók terén szerzett tapasztalatainak ötvözésével készült a szérum, mely természetes eredetű hialuronsavat tartalmaz, illetve több ezer frakcionált növényi olajat tartalmazó mikro-gömböcskét. Serkenti a bőr fiatalságmegőrző mechanizmusait a rendkívüli bőrfiatalító hatás érdekében.

A terület, ahol elsőként láthatóvá válik az idő múlása – a szemkörnyék.
Lepd meg édesanyád a Clarins Total Eye Lift Szemkörnyékápolóval, mely megemeli a szemkontúrt, kisimítja a ráncokat és feltölti a szemkörnyéki bőrt! Növényi kivonatok erejével segít azonnal megemelni a szemhéjat és kisimítani a kisebb vonalakat, ráncokat, szarkalábakat, ugyanakkor helyreállítja a szemkörüli bőr teltségét. Csökkenteni a fáradtság jeleit, a sötét karikákat, az árnyékos területeket és a duzzanatokat.
A szemek és a tekintett frissebb, kipihentebb és ragyogóbb lesz, miközben ápolja a szempillákat is.
Érzékeny szeműek és kontaktlencse viselők számára is alkalmas.

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT ANYUKÁD SZÁMÁRA!