Back
-25%Nincs készleten
Kenzo

Kenzo Homme Eau de Toilette

15.014 Ft27.540 Ft(110ml-től)

A KENZO új dizájnnal ünnepli időtlen férfi parfümjét. Az illat változatlan: fedezze fel újra a KENZO HOMME Eau de Toilette illatát!

Törlés
Cikkszám: A3274872423312 Kategóriák: , Címkék: ,
Leírás

A KENZO új dizájnnal ünnepli időtlen férfi parfümjét, a KENZO HOMME Eau de Toilette-t.
Az illat változatlan: fedezze fel újra a KENZO HOMME Eau de Toilette illatát, az időtlen, fás tengeri parfümöt, amelyet Christian Matthieu készített.
A tengeri permet frissessége keveredik a fenyő és a szantálfa zöld és fás illatával, amely egy fákkal szegélyezett ösvényen a tenger melletti sétát idézi. Élénkítő illat, amely simogatja és frissíti a bőrt, akár egy fuvallatnyi sós levegő.
Az új mélyzöld KENZO HOMME üveg egy óda a költészethez. Formája a bambusz erejét és rugalmasságát tükrözi, a dizájn pedig a függőlegességről szól. Ferdén vágott kupakja egy katana, a szamurájok által használt kard vágását idézi. Mivel a KENZO elkötelezett egy szebb világ mellett, a KENZO HOMME Eau de Toilette üvege 15%-ban újrahasznosított üveget tartalmaz, és nagyobb kiszereléseket kínál: 40, 60 és 110 ml. A kupak kialakítása 34%-os műanyag megtakarítást eredményez. Az üveget kezeletlen kartonpapír és felelős forrásból készült papírdoboz veszi körül, amely FSC® (Forest Stewardship Council®) tanúsítvánnyal rendelkezik, és bioalapú tintával van nyomtatva.
Szárnyalj szabadon a KENZO HOMME Eau de Toilette illatával és kapcsolódj újra a természethez! #ReconnectWithNature.

Használat

Fújd az illatot megfelelő távolságból bőrödre!

Összetevők

ALCOHOL , AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE) , BENZYL SALICYLATE , BENZYL BENZOATE , INALOOL , GERANIOL , CITRONELLOL , LIMONENE , BENZYL ALCOHOL , ISOEUGENOL

További információk
Márka

Kenzo

Kiszerelés

, ,