Back
Nincs készleten
Kenzo

L’eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Seaqual

17.000 Ft(50ml)

Ebben a szezonban a L’eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme illat egy nomád, vízálló és fenntartható ruhába öltözik.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha elérhető lesz!

Cikkszám: 3274872423992 Kategóriák: ,
Leírás

Ebben a szezonban a L’eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme illat egy nomád, vízálló és fenntartható ruhába öltözik. Tisztelettel adózva a KENZO Divatnak és igazán elkötelezetten az óceánok tisztasága iránt, egy újrahasznosított, tengeri műanyagból készült, újrahasznosítható SEAQUAL ™ tasakba. Ez a fenntartható táska tökéletes fürdőruhád, mobiltelefonod és kulcsod tárolására!
A KENZO PARFUMS kollaborál a SEAQUAL kezdeményezéssel, amely egyedülálló együttműködő közösség az óceánok tisztítási programjait támogatja a tengeri műanyag szennyezés leküzdése érdekében. Ehhez az újrahasznosított limitált kiadáshoz a L’EAU KENZO illatok egy víztaszító, újrahasznosítható tasakkal készülnek újrahasznosított tengeri műanyagból.
A L’EAU KENZO HYPER WAVE POUR FEMME Eau de Toilette arra ösztönzi viselőjét, hogy fejezze ki korlátlan spontanitását. A lótusz virág a pink grapefruittal és narancsvirággal párosul. Egy óda az élethez, amely szikrázó illatban koncentrálódik. Élvezze a L’EAU KENZO HYPER WAVE adta színgazdag élményeket! Friss illat a szabadság és a fiatalság hangulatával.

Illatjegyek:
Fejjegy – pink grapefruit,
Szívjegy – narancsvirág,
Alapjegy – lótuszvirág

További információk
Márka

Kenzo

Kiszerelés