lierac vonal lifting
Blog

Lierac Lift Integral – Az első kozmetikai vonallift – injekciós effektussal

Az ötvenes éveikhez közeledve a nők szerkezeti változásokat tapasztalhatnak arcbőrükön. A bőr tömörsége csökken, a kontúrvonalak és a hangsúlyos ovális részek elhalványodnak. Ennek eredményeként az arckifejezések megváltoznak, már nem tükrözik a belső dinamizmust, sokkal inkább láthatóvá válnak a ráncok.

Annak érdekében, hogy sikeresen vehessük fel a harcot a morfológiai öregedéssel szemben a Laboratoires Lierac szakorvosi kapcsolatot alakított ki Dr. Poignonec-vel, egy 25 éves tapasztalattal rendelkező nagy nevű esztétikai plasztikai sebésszel, aki az arc dinamikájának új megközelítésére támaszkodik.

A negatív arckifejezések javításának érdekében a Facelift és az Injekciós technikák kombinálásra fekteti a hangsúlyt. Így született meg az Lift Integral termékcsalád, az első lift-injekciós termékcsalád, mely visszaállítja az arc dinamikáját. Ez köszönhető a mahagóni kivonatnak, amely visszahúzza a megereszkedett bőrt az eredeti helyére, valamint a lila tulipánkivonatnak, amely kiüresedett területeket tölt be Hyalu-3 koncentrátummal. Ez a két összetevő eredményesen harcol az öregedés látható jelei ellen.

A termékcsalád 5 olyan termékkel rendelkezik, amelyeknek azonnali és tartós hatékonysága klinikailag bizonyítható, hiszen vágásmentes megoldást nyújt a bőr megereszkedése ellen.

Feszesíti a megereszkedett bőrt, és feltölti a beesett területket.

lierac vonallift

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük