Back
Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Air Eau de Parfum Karácsonyi szett

45.700 Ft(1db)

A szett tartalma:
-Mercedes-Benz Air Eau de Parfum 100ml
-ajándék haj- és szakállápoló olaj 30ml
-solid tusfürdő 110g
-EDP 2x1ml

Készleten

Cikkszám: 3595471075284 Kategóriák: ,
Leírás

A szett tartalma:
-Mercedes-Benz Air Eau de Parfum 100ml
-ajándék haj- és szakállápoló olaj 30ml
-solid tusfürdő 110g
-EDP 2x1ml

Eau de Parfum férfiaknak
Ismerje meg új MERCEDES-BENZ AIR illatunkat! Ez az eau de parfum a Mercedes-Benz legendájának, a háromágú csillagnak a szívéből merít ihletet, és szimbolikájával úttörővé válik „földön, vizen vagy levegőben”. Az AIR a mélyen jelentős elemekhez való visszatérést jelenti. A MERCEDES-BENZ LAND és MERCEDES-BENZ SEA illatokkal trilógiát alkotnak a rátermett férfinak, illetve a három parfüm csomagolása a márka mitikus csillag logóját alkotja.

A francia Anne Flipo parfümmester által megalkotott MERCEDES-BENZ LAND, SEA, AIR egy közös alap körül egyesül és minden elem saját, különálló illatuniverzummá bővül. A trilógia tisztelgés a rétegezés előtt: végtelenül személyre szabható, a trió hordható külön-külön harmonikus egyensúlyban, vagy saját kívánt kombinációban. Ez egy egyszerű koncepció, rendkívüli eredményekkel. Kiemelkedő trilógiánk illatainak rétegezésével – MERCEDES-BENZ LAND, SEA és AIR – fedezze fel az összes lehetséges illatkombinációt az élvezet és az összetettség új dimenzióihoz. Ami ezt az alkímiát lehetővé teszi, az egy közös pillér. Az ikonikus trilógiában szereplő három illat mindegyike virágos, fás pacsulira épül. Mindazonáltal mindegyiknek megvan a maga egyedi illatazonossága, köszönhetően a hangsúlyos egyedi jegyeknek, amelyeket Anne Flipo parfümmester gondosan kevert össze. Az illatok rétegezésével a triót számtalan módon felfedezheti – önmagában, párban vagy együtt. Mindössze három látványos illatból hét egyedi kombinációt készíthet, amelyek mindegyike a maga univerzumát idézi.

Az AIR egy szikrázó invitálás, hogy felszabadítsa elméjét a hűsítő, gyógynövényes üröm olaj és az angyalgyökér dekadens alapjegyeinek találkozásával, valamint a keserűnarancs finom virágos jegyeivel, csillogó magasságokba emelve a citrusokkal és a ragyogó kurkumalevéllel. A SEA a partra csapódó hullám üdítő érzetét idézi, a magasan zöldellő ibolyaleveleket élénk és gyümölcsös mandarin élénkíti tengeri hatást keltve, amelyet az alga sós, bőrszerű fordulata tovább erősít. A minden kombináció alappilléreként szolgáló LAND a pacsuli meleg, fás jegyeit ötvözi a kakaóhéj és a tonkabab addiktív rohamával. A kámforos rozmaring frissességet kínál, amelyet a muskátli rózsás szikrázása és a fenyőbalzsam ropogós ereje tesz teljessé.

További információk
Márka

Mercedes-Benz

Kiszerelés