Blog

Szemkörnyékápolás a kisimult, friss és élettel teli tekintetért

Tudtad? A szemkörnyék az arcod olyan területe, melyen elsőként látszódnak az öregedés jelei. A bőr itt vékonyabb és érzékenyebb, így speciális ápolásra szorul.

Ahogyan azt korábbi cikkeinkben hangsúlyoztuk, a szép és egészséges arcbőr érdekében elengedhetetlen, hogy reggel és este is tisztítsuk, ápoljuk, hidratáljuk azt.

Így már biztosan tudod, hogy a szemkörnyékápoló használata mind reggel, mind este a rituálé nélkülözhetetlen része.

Válassz célzott szemkörnyékápolót! Figyelj arra, hogy a saját korodnak és problémádnak megfelelő terméket használj, szem előtt tartva, hogy éppen a karikákkal, ráncokkal, táskákkal és duzzanatokkal, vagy ezek kombinációjával szeretnéd-e felvenni a harcot.

Fedezd fel most a Clarins újdonságát, mely egyszerre emeli a szemkontúrt, simítja ki a ráncokat és tölti fel a szemkörnyéki bőrt.

A Total Eye Lift hatékony, teljeskörű szemkörnyékápolót kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy fokozza az egész szemkörnyék szépségét halántéktól halántékig. Kisimító hatással rendelkező finom textúráját nagyon könnyű használni, ráadásul a sminket is tartósabbá teszi. Növényi kivonatok erejével segít azonnal megemelni a szemhéjat és kisimítani a kisebb vonalakat, ráncokat, szarkalábakat, ugyanakkor helyreállítja a szemkörüli bőr teltségét. Csökkenteni a fáradtság jeleit, a sötét karikákat, az árnyékos területeket és a duzzanatokat. A szemek és a tekintett frissebb, kipihentebb és ragyogóbb lesz, miközben ápolja a szempillákat is. Érzékeny szeműek és kontaktlencse viselők számára is alkalmas.