Nuxe

Nuxe Legendás Illatok Szett

17.910 Ft(1db)

A Nuxe Prodigieux Legendás Szett 4 ikonikus terméket tartalmaz, amelyek legendás és addiktív illatukkal egyedülálló érzéki élményt kölcsönöznek.

Készleten

Cikkszám: 3264680027123 Kategóriák: , , , , , , , , Címke:
Leírás

A Nuxe Prodigieux Legendás Szett 4 ikonikus terméket tartalmaz, amelyek legendás és addiktív illatukkal egyedülálló érzéki élményt kölcsönöznek.

Tartalma:
-Prodigieux Parfüm For Women (50ml): Érzéki női parfüm, melynek illatát a legendás Huile prodigieuse®. száraz olaj ihlette. A napsugár, a meleg homok a narancsvirág, magnólia és vanília jegyekkel nőies elegyet alkot. A meleg napsugár finom érintése, mely a kellemes nyári homokot idézi.

-Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj (30ml): 7 különböző tápláló növényi olaj kombinációját tartalmazó száraz olaj. (Az édesmandula olaj nyugtatja a bőrt, a kamélia olaj antioxidáns tulajdonságú, a borágó olaj ránctalanító, feszesítő hatású, a makadámdió olaj tápláló, a mogyoró olaj hidratáló, az orbánc olaj bőrnyugtató, az E-vitamin pedig szintén antioxidáns, bőrvédő hatású, így teljesen egyedülálló regeneráló és tápláló hatása van a bőrre. A NUXE Huile Prodigieuse szárazolaj megakadályozza, halványítja a terhességi csíkokat és a striákat, a dekoltázst is gyönyörű feszessé varázsolja.

-Nuxe Huile Prodigieuse Florale (10ml) egy multifunkciós száraz olaj, amely egyformán használható az arc, a test és a haj ápolására. Táplál, javít és bőrfiatalít. A Prodigieuse olaj legendás illata ihlette ezt az új illatvilágot, mely friss és virágos illatú. Antioxidáns hatású, mely a striák megjelenésének csökkentésében nyújt segítséget. A szárazolaj textúrája valódi csoda, melyet öröm alkalmazni.

-Nuxe Huile Prodigieuse Arany csillámos szárazolaj (10ml): 7 értékes, 100% -ban növényi olaj kombinációja található meg a formulában. Utánozhatatlan textúráját arany gyöngyökkel gazdagították. Egyetlen lépésben táplálja és puhítja az arcot, a testet és a hajat.

További információk
Márka

Nuxe

Kiszerelés