Blog

Tarts velünk egy különleges utazásra a sarkvidék világába!

polaar

Parabén, alkohol és kőolajmentes bőrápolás, mely még a legérzékenyebb bőrűek számára is tökéletes választás! A Polaar minden érzékszervet megszólító egyedei textúrái, addiktív illatai azonnal magával ragadnak!

Ismerd meg a francia bőrápoló márkát, melyet kivételes szakértelem és egy elképesztő családi történet övez, mely közel 30 évre vezethető vissza, amikor is egy sarkvidéki kutató tizenéves fia elindult egy északi felfedezőútra a Vagabond nevű jégtörő hajón.

Ekkor fedezte fel Daniel Kurbiel, hogy az északi növények tökéletesen alkalmazkodtak a szélsőséges időjáráshoz, ennek köszönhetően képesek megtartani hatékonyságukat a mostoha körülmények ellenére is.

A Polaar legkiemelkedőbb értéke a tisztelet – tisztelet a nők iránt, a csodás alapanyagok és a természet iránt, melynek elkötelezetten óvják tisztaságát, hisz tudják, mennyre sérülékeny is az.

Receptjei természetes és gondosan kiválasztott aktív összetevőkön alapulnak: olvadásra ítélt jéghegyek vizei, kézzel betakarított ginseng gyökér kivonat, sarkvidéki nanutak virág – csak néhány alkotóelem, melynek köszönhetően a bőr hidratáltabb, puhább és tónusosabb lesz.

Ránctalanítás, szemkörnyékápolás, arctisztítás. Fedezd fel a Polaar káprázatos univerzumát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük