Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Az oldalsáv megjelenítése

L’Homme Idéal Cool Eau De Toilette

A Guerlain L’Homme Cool Idealegy friss, fás Eau de Toilette férfiaknak, hogy megőrizzék hidegvérüket, bármi is történjen! Élénk lendület: citrus, bergamot és narancs emeli ki a menta természetes élénkségét, míg a csillagánizs aromás, fűszeres jelleget kölcsönöz az illatnak.

28.550 Ft38.300 Ft(571 Ft / ml ártól) Opciók választása

L’Homme Idéal Intense Eau De Parfum

Az Guerlain L’Homme Ideal Intense új férfi illat izgalmas, tüzes és életteli. Illatjegyeiben a vonzó chili paprika felfedi az izgalmas mandula teltségét, a megbabonázó füstös jegyek a bőrös akkordokkal és pacsulival pedig különleges, egyedi elegyet alkotnak.

32.450 Ft44.950 Ft(649 Ft / ml ártól) Opciók választása

L’Homme Idéal Sport Eau De Toilette

A Guerlain felfedi az Eau de Toilette sportosabb oldalát; intenzív és üdítő mandula koncentrátummal, a L’Homme Ideal illatok jellemző jegyével. Megszórva friss fűszerekkel, egy csipet gyömbérrel és citrommal, egy igazán pezsdítő és revitalizáló esszencia született.

28.750 Ft38.600 Ft(575 Ft / ml ártól) Opciók választása

L’Homme Idéal Eau De Toilette

A Guerlain L’Homme Idéal Eau de Toilette-ben a citrusok frissessége, az amaretto mámorító akkordja, és a fás jegyek ereje. Három jelző, három akkord, amelyek garantáltan beindítják az érzékeidet.

28.550 Ft38.300 Ft(571 Ft / ml ártól) Opciók választása

L’Homme Idéal Eau De Parfum

A L’Homme Idéal Eau de Parfum az elragadó mandulát a szenvedélyes, lágy vanília tinktúrával és titokzatos bőrrel elegyíti. A fás, orientális kreáció kombinálva ezt a három jegyet, három nyersanyagot biztosan felébreszti érzékeid és a benned lakozó érzékiséget.

32.450 Ft44.550 Ft(649 Ft / ml ártól) Opciók választása

L’Instant De Guerlain Pour Homme Eau De Toilette

A L’Instant de Guerlain pour Homme azt a pillanatot zárja üvegbe, amikor a férfi úgy érzi, minden megváltozott körülötte. Fás, pezsgő és szenvedélyes illat, a kontrasztok harmóniája.

26.400 Ft(528 Ft / ml ) Tovább

Habit Rouge Eau De Toilette

Az Habbit Rouge is a klasszikus férfi Guerlain illatok csoportját gazdagítja. A kompozíció a friss és intenzív citrusok harmóniáján alapul, az alapjegyeiben pedig meleget árasztó, balzsamos, orientális jegyeket érezhetünk.

28.550 Ft(571 Ft / ml ) Tovább

Habit Rouge Eau De Parfum

Az Habbit Rouge is a klasszikus férfi Guerlain illatok csoportját gazdagítja. A kompozíció a friss és intenzív citrusok harmóniáján alapul, az alapjegyeiben pedig meleget árasztó, balzsamos, orientális jegyeket érezhetünk.

32.450 Ft(649 Ft / ml ) Tovább

Vétiver Eau De Toilette

A Vetiver de Guerlain egy elegáns, fás férfi illat. A fejjegyet a bergamot, a koriander, a mandarin és narancsirág határozza meg, az illat tartósságát a tonkababnak, dohánynak, cédrusnak és a vetivernek köszönhetjük.

26.450 Ft(529 Ft / ml ) Tovább