Blog

Teszteltük az új Clarins Supra Lift&Curl szempillaspirált

A Clarins nemrégiben dobta piacra legújabb szempillaspirálját, a Supra Lift & Curl Mascarát.
A spirál csodásan ívelt és megemelt pillákat ígér, ami által a szemek kinyílnak és hangsúlyosabbak lesznek. Mi is leteszteltük az újdonságot, hogy erről meggyőződhessünk!

Dominika
E-Commerce manager

A szőke hajam egyik hátránya, hogy a szempilláim is nagyon világosak, vékony szálúak, ritkák. Pont ebből kifolyólag egy jó szempillaspirál nálam mindig alapdarab a nesszeszerben.Rengeteg spirált kipróbáltam már, de nagyon kevés az, ami az elvárt hatást tudja nyújtani. Ezért is voltam nagyon kíváncsi a Clarins új Supra lift&Curl szempillaspiráljára.

Elsőre érdekesnek tűnt a kefe kialakítása, kicsit talán egyenetlennek mondanám, nem a megszokott formákat használták. Azonban meglepődve tapasztaltam, hogy pont ennek a kialakításnak köszönhetően rendkívül egyszerű a felvitele. A kefe csúcsához közeledve a szálak egyre sűrűbben helyezkednek el, így nagyon szépen ki lehet vele festeni a belső szemzugot is.
A színe nagyon extrém, hihetetlen intenzív mély fekete árnyalatú, így nagyon hangsúlyos pillákat lehet vele varázsolni.
Ami számomra még nagyon pozitív volt, hogy egy egyszerű szemfestéklemosóval könnyen eltávolítható volt, nem kellett dörzsölni, szépen könnyedén le lehetett mosni.

Úgy gondolom, hogy ez a spirál minden alkalomkor megállja a helyét. Én hétköznapokra is szívesen használom majd ezentúl, de akár egy rendezvényre, vagy egy nyári estén is biztos, hogy az elvárt eredményt tudja nyújtani.

Az eredmény pedig magáért beszél:

Móni
Számviteli ügyintéző

A szempillám ritka és rövid, sajnos egyáltalán nem dús és nem is ívelt. A Clarins Supra Lift&Curl szempillaspirál kipróbálása remek lehetőségnek bizonyult, hogy ezeken a nem túl jó adottságokon változtassak. A spirál használatának köszönhetően a szempilláim hosszabbak, sokkal íveltebbek lettek. Nagyon egyszerű a felvitele, a hatása pedig azonnal látható. A fekete színe kiemeli és mélyíti a szempillákat, aminek köszönhetően dúsabb hatású a szempilla, a szem pedig nyitottabbnak tűnik. Egész napos hatást biztosít, nem mosódik el, nem folyik le.

Ajánlom hétköznapi viseletre és különleges alkalmakra is tökéletes kiegészítése a sminknek.

A spirál ebben az esetben is jó választásnak bizonyult:

Anita
Social Media & Content Specialist

Alapvetően dús és hosszú szempillákkal rendelkezem, viszont egyenesek a pilláim, így számomra fontos szempont, hogy szépen íveljenek a spirálok. A Clarins szempillaspirálja minden téren nagyon jól teljesített nálam. Dús és hosszú pillákat eredményezett, és ívelte is őket. Pont megfelelő mennyiségű anyagot vesz fel, és szépen befedi a fekete festékkel a pillákat. Egész nap szépen tartott a festék, nem potyogott le a szemem alá.

Hétköznapokon 1 rétegben használtam, így természetes eredményt ad, de szépen kiemeli a szemeket. 2 vagy több rétegben használva viszont igazán drámai hatás érhető el vele, és a tartóssága miatt sem kell aggódni.

Ajánlom hétköznapi viseletre és különleges alkalmakra is tökéletes kiegészítése a sminknek.

A végeredmény ez esetben is hibátlan:

Téged is meggyőzött, az új Clarins Supra Lift&Curl szempillaspirál?