Back
Kenzo

L’eau Kenzo Pour Homme Seaqual

17.760 Ft(50ml)

Ebben a szezonban a L’eau Kenzo Pour Homme illat egy nomád, vízálló és fenntartható ruhába öltözik.

Készleten

Cikkszám: 3274872421523 Kategóriák: ,
Leírás

Ebben a szezonban a L’eau Kenzo Pour Homme illat egy nomád, vízálló és fenntartható ruhába öltözik. Tisztelettel adózva a KENZO Divatnak és igazán elkötelezetten az óceánok tisztasága iránt, egy újrahasznosított, tengeri műanyagból készült, újrahasznosítható SEAQUAL ™ tasakba. Ez a fenntartható táska tökéletes fürdőruhád, mobiltelefonod és kulcsod tárolására!
A KENZO PARFUMS kollaborál a SEAQUAL kezdeményezéssel, amely egyedülálló együttműködő közösség az óceánok tisztítási programjait támogatja a tengeri műanyag szennyezés leküzdése érdekében. Ehhez az újrahasznosított limitált kiadáshoz a L’EAU KENZO illatok egy víztaszító, újrahasznosítható tasakkal készülnek újrahasznosított tengeri műanyagból.
A L’EAU KENZO POUR HOMME Eau de Toilette a Kenzo egyedülálló elképzelése a víz illatáról. Az élet és a boldogság ódája minden gyermeklelkű felnőtt számára. Energiával, színekkel, virágokkal és frissességgel teli víz. Egy erős univerzális szimbólumhoz, a hullámhoz társított illat, amely az erő és a szabadság szinonimája. Friss és tiszta, a yuzu és a menta pikáns frissességet ad, míg az alapjegyben található cédrusfának köszönhetően az illat érzéki és pezsgő.

Illatjegyek:
Fejjegy – yuzu,
Szívjegy – jeges menta,
Alapjegy – cédrusfa

További információk
Márka

Kenzo

Kiszerelés