Polaar

Polar Night Elixir

16.350 Ft(15ml)

A Polaar Night termékcsalád hatóanyagokban gazdag éjszakai bőrápolókat tartalmaz, amelyek felgyorsítják a sejtek regenerációját, serkentik az arcbőr véráramlását és segítik a nap közben felhalmozódott méreganyagok lebontását.

Készleten

Leírás

Leírás

A Polar Night Elixír revitalizálja a bőrt miközben stimulálja segíti éjszakai sejtregenerációs folyamatot, ezáltal harcol a bőr dehidratáltsága ellen. Különleges selymes száraz olaj textúrája könnyedén beszívódik és nem hagy zsíros filmréteget a bőrön.
Egyedülálló formulája 99%-ban természetes összetevőkből áll. Ez a rendkívüli termék igazi löketet ad a fáradt dehidratált bőrnek.
Fő összetevője a boreális alga amely rendkívül gazdag ásványi anyagokban. Az elixír használatával az apróbb ráncok kisimulnak a bőr visszanyeri rugalmasságát és ragyogóbbá válik, mint valaha.

További információk

További információk

Kiszerelés

Márka

Polaar

About Polaar
A Polaar egy feltörekvő francia márka, ami a sarkvidéki kutatásokban való szakértelmet a természetes szépség megóvására és fokozására fordítja. A Polaar egyedülálló textúrái és illatanyagai mindenkit elrepítenek a Sarkvidék mesebeli világába.