Blog

Valentin-nap – a szerelmesek ünnepe

Szerelem – az érzés, amely olyan intenzitással járja át a testünk, lelkünk és szellemünk, melyhez hasonlót semmisem képes kiváltani belőlünk. A világot szebbnek látjuk, a problémákat bagatellizáljuk, a savanyú édesnek érződik általa. A gyomrunkban megállás nélkül pillangók repkednek és úgy érezzük, madarat lehetne fogatni velünk. Bár ezt a hatalmas ajándékot, hogy társunk és másik felünk életünk meghatározó részét képezi mindig becsülni kell, van egy különleges nap, a Valentin-nap, amikor kiemelt figyelmet érdemes szentelni számára. Az ünnep névadója, Szent Bálint a szerelmesek, lelkibetegek és az epilepsziával élők védőszentje. A mai formában értendő hagyomány a 20. század végén gyűrűzött be hazánkba, miszerint ez alkalomból kedves kis üzenetekkel, ajándékokkal lepik meg egymást a párok. Több hiedelemmel is találkozhatunk az esemény kialakulását illetően. A leginkább elterjedt történet szerint Bálint a börtönben visszaadta egy vak lány látását, majd kivégzése előtt levelet küldött neki „A Te Valentinod” aláírással. S hogy mivel is tudjuk a legnagyobb meglepetést okozni? Természetesen az együtt töltött idő az a kincs, amit semmi nem pótolhat, ám néhány aprósággal még különlegesebbé tehetjük február 14-ét. Akár egy finom és romantikus gyertyafényes vacsora, vagy egy hatalmas séta kézen fogva a külvilág teljes kizárásával is tökéletes program lehet erre a napra.
Ez a nap más, mint a többi, így ne feledkezzünk meg magunkról sem – használjunk kicsit bátrabb illatot és sminket, dobjuk fel ajkainkat egy vadító vörös rúzzsal. A Clarins Lip Comfort Oil Intense kollekciója biztosan nem okoz csalódást, de érdemes lehet bevetni a Water Lip Stain ajaktintát is, ami ígérete szerint akár 300 csókot is kibír. Ha pedig az illatoknál tartunk, tökéletes választás lehet kedvesünk számára egy különleges parfüm, melynek köszönhetően egy darabot mindig magával vihet belőlünk. Egy-egy jól kiválasztott illat képes arra, hogy később felidézzen bennünk emlékeket, hangulatokat.
Készüljünk bármivel is, ha a héten vásárlásra adjuk a fejünket ne feledkezzünk meg a párunkról sem – ebben segít a Glamour Beauty, hiszen legalább 2 termék vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítanak.* *Az ajánlat 2021. február 8 – 14. között érvényes kizárólag a webshopban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük