nuxe bio
Blog

VEGÁN, ÉRZÉKI, HATÉKONY KÁPRÁZATOS UTAZÁS A NUXE BIO VILÁGÁBAN

 

 

Fedezd fel a Nuxe újdonságait, a Bio termékcsaládot,

mely egy elképesztő új generációs

és hitelesített organikus bőrápolási világba kalauzol el

kompromisszumok nélkül.

 

Nuxe Bio

A Nuxe Bio ígéretet tesz arra, hogy termékeiben ötvözi a hatékonyságot a természetességgel, emellett nagy hangsúlyt fektet az érzékiségre, figyelve arra, hogy formulái és csomagolásai környezettudatosak legyenek.  S hogy milyen szempontokat tartottak szem előtt, mikor megálmodták az organikus készítményeket? A cél az volt, hogy hatékony és kimagasló minőségű vegán, bizonyítottan növényi természetességű termékeket hozzanak létre. Bemutatunk 3 nélkülözhetetlen organikus arc-és testápoló terméket, melyek minden bőrtípus szükségleteit kielégítik.

A család meghatározó és elengedhetetlen terméke az antioxidáns széruma chia mag kivonattal, melynek extúrája beleolvad a bőrbe, hogy hatékonyágát ott fejtse ki teljes egészében, tökéletes komfortérzetet nyújtva ezzel. A Nuxe Organic szérum hosszantartó antioxidáns védelmet nyújt a fiatalos bőr érdekében bármely korban, használatának eredménye friss és feltöltött bőr, egészséges és fiatalos megjelenés.

Szintén a fürdőszobád polcainak nélkülözhetetlen kelléke lesz a bőrtökéletesítő és hidratáló fluid, mely aktív összetevőinek köszönhetően javítja a bőr minőségét, eltünteti a bőrhibákat és friss, hidratált érzést eredményez.

Ha egész napos rohanásban vagy, de fontos számodra a makulátlan megjelenés, a multi-tökéletesítő színezett krémet neked találták ki. 24 órás hidratálást és tökéletes arcbőrt biztosít maszk hatás nélkül, elrejtve az apróbb bőrhibákat is.