Shiseido

Waso YUZU-C Glow-On Shot Serum

15.338 Ft(20ml)

Ez a 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó 2 fázisú szérum a Yuzu és a C-vitamin varázslatos duójával egészséges és ragyogó hatást biztosít.

Készleten

Cikkszám: 768614189930 Kategóriák: , ,
Leírás

Ez a 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó 2 fázisú szérum a Yuzu és a C-vitamin varázslatos duójával egészséges és ragyogó hatást biztosít. A bőr ragyogása azonnal fokozódik és napról napra védettebb lesz az öregedést előidéző faktoroktól. Az arcbőre természetes ragyogása felfedi a belső szépségét! A Glow-On Shot szérum a bőr három tulajdonságára hat: Ragyogás, amely az első felvitel után azonnal 36%-kal** fokozódik, hidratáció, amely 24 órán át tart és amelynek a mértéke felvitel után 8 órával*** megduplázódik, végül a bőrfelszín, amely a rendszeres felvitellel egyenletsebbé válik. *Természtes forrásból származó összetevők. Kalkuláció az Iso 16128 sztenderd alapján. ** Klinikai vizsgálat 33 alanyon. *** Műszeres vizsgálat 27 önkéntes részvételével.

Használat

Használat előtt alaposan rázza fel az üveget, hogy a két formula jól összekeveredjen. Az ujjbegyeit használva lágyan vigye fel a szérumot reggel és este a megtisztított bőrre. Használja önmagában vagy a nappali krém előtt. Az azonnali ragyogásért vigye fel azokra a területekre az arcán, amelyeket szeretne kiemelni. Használja smink alapként a legteljesebb ragyogásért.

Összetevők

INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・PROPANEDIOL・GLYCERIN・BUTYLENEGLYCOL・DIPROPYLENEGLYCOL・TREHALOSE・DIPHENYLSILOXYPHENYLTRIMETHICONE・PYRUSMALUS(APPLE)FRUITWATER・AMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25METHACRYLATECROSSPOLYMER・2-O-ETHYLASCORBICACID・MENTHOL・TOCOPHERYLACETATE・PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYLLAUROYLGLUTAMATE・CITRUSJUNOSFRUITEXTRACT・CITRUSJUNOSSEEDEXTRACT・CITRUSDEPRESSAPEELEXTRACT・AVERRHOACARAMBOLALEAFEXTRACT・DIMETHICONE・CARBOMER・AGAR・ALCOHOL・POTASSIUMHYDROXIDE・MAGNESIUMMYRISTATE・SUCCINOGLYCAN・PEG-10DIMETHICONE・DISODIUMEDTA・SODIUMMETAPHOSPHATE・SODIUMMETABISULFITE・SYNTHETICFLUORPHLOGOPITE・TINOXIDE・TOCOPHEROL・PHENOXYETHANOL・IRONOXIDES(CI77492)・TITANIUMDIOXIDE(CI77891)・<M102724-712>

További információk
Márka

Shiseido

Kiszerelés