HACKETT

Egy város nappal, egy másik éjszaka… London egyedülálló hangulata által inspirálva a Hackett egy előkelő parfüm vonalat alkotott meg. A tökéletes egyensúlyt a brit örökség és a modern életforma között. Semmihez sem fogható eleganciát.
Fedezze fel a Hackett London illatok világát!

Az egész 1983-ban kezdődött, amikor Jeremy Hackett megnyitotta első használt ruhákat árusító üzletét a King’s Road-on, Chelsea-ben. Itt kezdte el a saját ruhadarabjait megalkotni, a hagyományos stílusokat egyesítve a modern szabásokkal; tökéletes azoknak, akik a Savile Row stílust keresték, de mai formában: mestermunka ötvözve az egyedülálló brit részletekkel. Hackett ezt úgy érte el, hogy a személyiségre fordította a figyelmet, ez pedig igazán egyedülállóvá tette. Hackettet a kiválósága és a szaktudása határozza meg, és hogy gondolkodásával nyomot hagyjon.

Manapság Hackett olyan együttműködésekkel dicsekedhet hozzá hasonló gondolkodású partnerekkel, mint az Aston Martin, a Henley Royal Regatta és a British Army Polo.

2021 Szeptember – a Hackett London büszkén jelenti be új kampányát a legendás brit autóversenyző és Forma 1-es világbajnok Jenson Button-nel, a 2021-es őszi/téli kollekció bemutatására. Ezzel az izgalmas, új együttműködéssel a brit férfiruha márka a Hackett férfiak érdekfeszítő életstílusát ünnepli.
A „Fogadd be az élet kanyarjait” koncepció alatt a Hackett London az izgalmas életút szenvedéllyel történő megélésének fontosságát hangsúlyozza.