ÜDVÖZLÜNK

A GLAMOUR BEAUTY
WEBÁRUHÁZBAN

Cégünk a magyar „beauty szektor” fontos szereplőjeként luxuskozmetikai márkák forgalmazásával foglalkozik, kizárólagosan és garantáltan eredeti forrásból származó termékeket kínál a szépségipar termékei iránt fogékony, igényes vásárlók számára. Szándékunk és küldetésünk, hogy a kínálatunkban található luxuskozmetikai termékeket a glamourbeauty.hu modern környezetében juttassuk el a minőség és a megbízhatóság iránt elkötelezett szépség-rajongóknak.

Miben nyújtunk újat?

Dinamikusan bővülő márka- és termékkínálatunk törekszik folyamatos termékinformációval ellátni az oldal látogatóit és regisztrált tagjait, fókuszálva az újdonságokra, valamint az aktuális trendekre.

A Hegyvidék Bevásárlóközpontban található Glamour Beauty üzletünkben szépségtanácsadóink valódi szakértelemmel várnak benneteket, legyen szó akár illat-, bőr-, vagy sminktanácsadásról, webáruházunk virtuális polcairól pedig kényelmesen, sorban állás nélkül válogathattok termékeink közül. Bővebb információért, vagy kérdés esetén keressetek minket a Kapcsolat fülre kattintva!