SZÉPSÉG LÉLEKKEL

SHISEIDO

„Shiseido“ azt jelenti „Becsüld meg a Föld erényeit, melyek új életet és új értékeket teremtenek“. A Shiseido vállalat 1872-ben alakult Tokio Ginza negyedében az első nyugati stílusú gyógyszertárként. A modern nyugati gyógyszerészet és az ázsiai hagyomány akkoriban még szokatlan összekapcsolása vitte később sikerre a Shiseido-t. A márka a legmodernebb csúcstechnológiákat ötvözi a távolkeleti filozófiával.

Mivel a Shiseido története a gyógyszerészetben gyökerezik, ezért az orvostudományi és kozmetikai kutatások a mai napig tevékenységének középpontjában állnak.

Jelenleg az egyik legfontosabb kutatási terület a molekuláris biológia és biotechnológia. A kutatások célja a bőr öregedés folyamatainak lassítása. Egy másik fontos kutatási téma a homeosztázis ill. a test és a bőr egészséges egyensúlyának fenntartása.

Shiseido számára a szépség nem csupán a külső megjelenést jelenti, hanem az általános jó közérzetet bármilyen életkorban. Minden terméke – pozitív hatása mellett – a test és a lélek harmóniáját szolgálja, hozzájárul az általános jó közérzet eléréséhez, miközben a természetes szépség mellett optimális bőrápolást is nyújt.